چرا پروتئین جانِ سبز با آمینواسیدهای هدفمند غنی شده است؟ 22 آذر 1404 در معرفی محصول محمد مهدی خاکساری
تفاوت آمینواسیدهای فرم L و فرم DL ((از نظر کیفیت، ارزش تغذیهای و روش تولید صنعتی)) 21 آذر 1404 در معرفی محصول محمد مهدی خاکساری
تشریح فرایند استاندارد تولید ایزوله ی پروتئین سویا((food grade )) 19 آذر 1404 در معرفی محصول محمد مهدی خاکساری
جانِ سبز، اولین مکمل پروتئین گیاهی با پروفایل آمینواسید بهبود یافته در ایران 05 آبان 1404 در معرفی محصول محمد مهدی خاکساری